Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ceramic Speed workshop bij A Bloc in Beernem op 12 september
Extra

Ceramic Speed workshop bij A Bloc in Beernem op 12 september

A Bloc organiseert samen met 3athlon.be op donderdag 12 september een gratis workshop over de toepassing van Ceramic Speed onderdelen voor de triatlonfiets, de voordelen, de winst in wattages, de plaatsing, het onderhoud… Tom Van De Keere van A Bloc zal ook nog wat extra handige tips meegeven voor het onderhouden van de triatlonfiets. Ien Vitse van Food For Athletes zorgt voor gezonde hapjes. De avond zelf is er een 10% korting op alle Ceramic Speed producten. Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar, dus snel inschrijven is de boodschap!

10 tot 16 Watt winst

3athlon.be en A Bloc slaan de handen ineen voor een inspirerende workshop. Ben je benieuwd hoe je 10 tot 16 Watt wint in het fietsen? Kom dan zeker op donderdag 12 september naar A Bloc in Beernem. Tom Van De Keere geeft er samen met specialisten van Ceramic Speed een uitgebreide uitleg.

Opnieuw naar Kona

Tom trekt dit jaar opnieuw met 3athlon.be mee naar de Ironman Hawaii om ter plaatse de mechaniek van de fietsen van de Belgische triatleten te verzorgen. Wie nog een upgrade wil voor Kona, is ook meer dan welkom op donderdag 12 september, want tijdens de workshop geldt er een korting van 10% op alle Ceramic Speed producten.

Slechts 30 plaatsen

Ien Vitse van Food For Athletes en auteur van verschillende nutrition artikels op 3athlon.be zorgt voor gezonde hapjes. 3athlon.be zorgt voor de drankjes 🙂 De toegang is volledig gratis, maar je moet wel op voorhand inschrijven, want de workshop is beperkt tot 30 plaatsen!