Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Je gaat van jonge atleet zo snel naar ervaren…” Alistair Brownlee – Yorkshire to Kona
Nieuws

“Je gaat van jonge atleet zo snel naar ervaren…” Alistair Brownlee – Yorkshire to Kona

Alistair Brownlee heeft op de korte afstand zowat alles gewonnen wat er te winnen valt en ook de op halve triatlon was hij haast niet te kloppen, maar in oktober wacht hem een enorme uitdaging met zijn eerste WK Ironman in Hawaii. In de eerste episode van ‘Yorkshire to Kona’ heeft hij het over hoe snel je van ‘jonge atleet’ naar ‘ervaren atleet’ gaat, hoe zijn voorbereiding loopt en hoe nutrition een belangrijk aspect is. Check het in de video van 3 minuten: