Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Devliegher en Van De Vel top-10 Vichy
Nieuws

Devliegher en Van De Vel top-10 Vichy

Met een negende plaats op de 70.3 Ironman te Vichy hebben Sara Van De Vel en Arne Devliegher (LTTD-Oilservice) officieel hun visitekaartjes afgegeven bij de groten der triatlon. Ook Kjel De Hertog (LTTD-Oilservice) pootte een knalprestatie neer door als eerste voet aan wal te zetten uit de Allier.

Sara was al geen onbekende binnen top-10 plaatsen op 70.3 wedstrijden, maar deze wedstrijd bracht voor haar een extra moeilijkheid: een slepend remblokje zorgde voor slechts de achtste bikesplit, waar normaal haar sterke punt zou liggen. “Racen als een pro vereist dat alles 100% verloopt en dat is exact waar ik vandaag gefaald heb”, aldus Van De Vel. De winst bij de dames ging naar Emma Pallant.

Voor Arne Devliegher was het wel een eerste. Na een solide zwem- en fietsnummer wist hij met een halve marathon van – hou u vast – 1u12’54” naar de negende stek te lopen. De winst bij de heren was voor Yohan Le Berre.

Kjel De Hertog en Hannes Callebaut (3MD-Veldeman) eindigden respectievelijk 16e en 17e bij de pro’s. Tom Mets (LTTD-Oilservice) moest de strijd staken na 16km lopen met een kuitblessure, hij liep op dat moment zesde.

De topprestaties van onze AG zijn een eigen artikel waard! Dit volgt de komende dagen.