Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Massale Belgische delegatie opent WK weekend in Lausanne bij Nations Parade
Belgium3Team

Massale Belgische delegatie opent WK weekend in Lausanne bij Nations Parade

Met de Parade of Nations is het ITU wereldkampioenschap triatlon in Lausanne donderdag officieel geopend. Dit weekend wordt het uitkijken naar onze elites in de Grand Final van de World Triathlon Series en de juniores, beloften en age groupers tijdens het WK. Het was alleszins goed om zien dat de Belgen massaal zich kwalificeerden voor het WK en ook massaal aanwezig waren op de Nations Parade.

Vanaf vrijdag zijn we er met 3athlon.be live bij in Lausanne en brengen we je voortdurend updates over de prestaties van de Belgen, foto’s, video’s, reacties en leuke nieuwtjes. Maar nu kan je vanaf 6’30 in onderstaande video al genieten van de uitgelaten bende Belgen in de blauwe Bioracer shirts: