Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel: “Door die botsing in de wissel kwam ik nooit in mijn ritme”
Marten Van Riel strijdt mee om de negende plaats in de WTS Grand Final (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Belgium3Team

Marten Van Riel: “Door die botsing in de wissel kwam ik nooit in mijn ritme”

Met een negende plaats in de Grand Final in Lausanne, maar vooral een vijfde plaats in de WK-eindstand van de World Triathlon Series, mag Marten tevreden zijn, al zat er blijkbaar meer in, zo verklaarde de Belgian Hammer voor de camera van 3athlon.be “Ik kwam in goede positie in de wissel, maar kom in slechte positie en met een pijnlijke knie uit de wissel…” Een interview over de bewuste botsing met Johnny Brownlee, de sterke Noren, de eindstand van het WK en de toekomst: