Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nog twee extra medailles op het WK kwarttriatlon, straffe dubbel van Francoise Theate
Francoise Theate pakt twee medailles in Lausanne (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Belgium3Team

Nog twee extra medailles op het WK kwarttriatlon, straffe dubbel van Francoise Theate

Zondag stonden er opnieuw veel Belgen aan de start van het WK kwarttriatlon in Lausanne. Het Belgium3Team project werpt duidelijk zijn vruchten af. Er waren zelfs een aantal landgenoten die de dubbel realiseerden met zaterdag het WK sprinttriatlon en zondag het WK kwarttriatlon. Francoise Theate deed dat met succes. Na goud op de sprint pakte ze zondag zilver op de kwartafstand. Ook Brecht Van Vooren pakte zilver bij de M20. Daarmee eindigt Belgie het WK met 4 medailles. Onze man ter plaatse verzamelde een hoop age groupers op de foto:

« of 5 »