Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Iron Kids triatlon in Knokke-Heist liep op wieltjes…
Waarom Pieterjan Cornelis niet meteen blij was met zijn medaille? (foto: Olivier Cornelis)
Foto van de Week

De Iron Kids triatlon in Knokke-Heist liep op wieltjes…

De Iron Kids triatlon in Knokke-Heist lokte vorige week weer heel wat enthousiaste triatleetjes-in-spe. Onder hen ook de negenjarige Pieterjan Cornelis, die de triatlonmicrobe van papa Olivier (van onze partner Cornelis Bedding) heeft overgekregen. Na alles gegeven te hebben in het zwemmen, fietsen en lopen, was Pieterjan toch niet helemaal blij met zijn medaille. Zie jij wat er mis is met de Iron Kid medaille van deze negenjarige triatleet in onze Foto Van De Week?

Iron Kids op wieltjes (foto: Olivier Cornelis)

Inderdaad, Pieterjan fietst al een tijdje niet meer met wieltjes. Hij kon er de humor wel van inzien. Verder liep alles overigens op wieltjes in Knokke-Heist, een mooie voorbereiding op de Zwintriatlon die nu woensdag op het programma staat met onder andere Belgian Hammer Marten Van Riel… Al zou wieltjes bij hem misschien niet eens een slecht idee zijn 😀