Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Blij dat Marten pas in laatste km voorbij kwam” – Reacties na de Zwintriatlon
Geen triatlons in Knokke-Heist in 2021 (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Nieuws

“Blij dat Marten pas in laatste km voorbij kwam” – Reacties na de Zwintriatlon

Sara Van De Vel en Marten Van Riel domineerden woensdag de 21ste zwintriatlon in Knokke-Heist, maar maakten er nog een aangenaam en spannend gevecht van voor de ‘Battle Of The Sexes’. Marten maakte er in de slotkilometer 6-6 van in de stand tussen de mannen en de vrouwen, maar Sara Van de Vel vond het niet erg dat het pas in die slotfase gebeurde. “Ik had Marten al eerder verwacht. Ik hoopte nog even aan het laatste keerpunt maar plots hoorde ik voetstappen achter mij en wist ik dat hij daar was…” Wij verzamelden de reacties van Marten Van Riel, Sara Van De Vel, Tom Suetens en Katrien Verstuyft na hun finish aan het evenementenstrand:

Sara Van De Vel: “Geen schande om van Marten te verliezen”

Marten Van Riel: “Ik voelde Lausanne nog in de benen”

Katrien Verstuyft: “Wel de loopbenen, niet de fietsbenen”

Tom Suetens: “Moest fameus tandje bijsteken om te volgen”