Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Patrick Lange in Nice: “Geweldig om te racen waar mijn idool 10 keer won”
Foto's 3athlon.be / Gert-Jan D'haene
Nieuws

Patrick Lange in Nice: “Geweldig om te racen waar mijn idool 10 keer won”

Tweevoudig wereldkampioen Ironman Patrick Lange wordt niet meteen tot de topfavorieten gerekend zondag in het WK 70.3 Ironman in Nice, maar de Duitser is toch altijd een triatleet om rekening mee te houden. Twee dagen voor de wedstrijd troffen we Patrick Lange dankzij onze partner Wolvenberg-Passion For Cycling bij de Castelli-stand in de expo en hij had het in een kort interview over zijn idool Mark Allen, die tien keer won in Nice, en over het hoofddoel in oktober en hoe hij nog geen finish-feestje in gedachten heeft…

Lange gaf een ontspannen indruk en nam uitgebreid de tijd voor selfies met de fans. Het is duidelijk dat hij meer de focus legt op Hawaii dan op Nice, maar aangezien zijn idool Mark Allen tien keer won in Nice, vindt hij het wel geweldig om op (ongeveer) hetzelfde parcours te strijden. En hij geeft aan klaar te zijn voor het WK 70.3 Ironman nu zondag. Dan moet hij het dus wel opnemen tegen Bart Aernouts, Frederik Van Lierde en Pieter Heemeryck…