Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts vice-wereldkampioen Ironman – TBT naar IM Hawaii 2018
De finish van Bart Aernouts in Hawaii in 2018 (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Hawaii

Bart Aernouts vice-wereldkampioen Ironman – TBT naar IM Hawaii 2018

Met nog een week voor het wereldkampioenschap Ironman in Hawaii keren we op deze Throwback Thursday graag nog eens een jaar terug in de tijd met de highlights van Kona 2018, met Bart Aernouts als vice-wereldkampioen in een hoofdrol. Het was een perfecte dag voor Bart Aernouts, die samen met een nog net iets sterkere Patrick Lange onder de acht uur dook. Geniet nog eens mee van de highlights van de Ironman Hawaii 2018:

Wij konden het nauwelijks geloven… Bart Aernouts op de tweede plaats in de grootste wedstrijd ter wereld. En dus gingen wij samen met een paar duizend toeschouwers helemaal uit ons dak:

En we waren de eersten om Bart te interviewen na zijn fenomenale prestatie:

Hopelijk op 12 oktober 2019 meer van dat 🙂 Wij vertrekken zondag richting Kona om het allemaal van dichtbij te volgen voor jullie! Volg de komende weken dus zeker 3athlon.be voor dagelijkse updates, niet alleen met Bart maar ook met de andere 54 Belgische triatleten…