Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cool: Bioracer stelt collectie fietskledij 2020 voor met triatleten als modellen
Triatleet Ruben Geys als model voor Bioracer (fotol: Bioracer)
Extra

Cool: Bioracer stelt collectie fietskledij 2020 voor met triatleten als modellen

Bij Bioracer is het al volop lente en zomer, want terwijl de herfst volop heerst over ons land stelde Bioracer zijn 2020 collectie voor in Kaai 16 in Hasselt. Het werd een snelle en flitsende modeshow met een nieuwe kledinglijn die gebruik maakt van kleurrijke accenten en opvallende details. Fietskledij mag opnieuw modieus, modern en vooral cool zijn… en dat voor alle leeftijden. En een extra leuk aspect voor ons was dat Bioracer een aantal triatleten inzette als model tijdens de modeshow. En het moet gezegd: Merel en Maarten Appermans, Birgit Massage en Ruben Geys deden het op de catwalk uitstekend…

Sober en kleurrijke details, breed gamma

Voor ieder wat wils en deze stelling mag zeer letterlijk genomen worden. De nieuwe collectie richt zich op zowel diegenen waar sobere kleuren de kast vullen alsook de wielerliefhebbers waarbij het wat kleurrijker mag zijn. Een ding staat vast: welk item je ook draag, positief opvallen doe je sowieso want de nieuwe designs stralen best wel klasse uit en iedere collectie heeft z’n eigen accent met de nodige details. Ook richt bioracer zich op zowel jong en oud want ook voor de allerjongsten is er een brede waaier aan kledij voorzien.