Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be te gast in Jogclub Herent Podcast “Nood aan meer rockers in de triatlon”
Fun

3athlon.be te gast in Jogclub Herent Podcast “Nood aan meer rockers in de triatlon”

Wij zijn bij 3athlon.be liefhebbers van de betere Podcasts, online radio-uitzendingen die over alles en niks mogen gaan en waarvoor geen regels bestaan, en dan vooral van de Podcast van de Jogclub Herent met de geweldige Robrecht ‘Bobby’ Paesen, Pieter Heemeryck en Seppe Odeyn. In de meest recente aflevering is onze hoofdredacteur zelf te gast in de Sportoase in Leuven en dat levert niet echt verrassend de langste aflevering tot nogtoe op. Het gaat over triatlon natuurlijk, de Ironman van Hawaii, topmomenten uit het speakeren, de toekomst van de lange afstand en de vrouwentriatlons, de fanclub van Within Temptation, original gangster Jim De Sitter en de nood aan meer rockers in de triatlonsport… En veel meer, niet altijd om serieus te nemen, maar wel om massaal te delen 🙂