Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Schokkend: automobilist slaat 16-jarige vrijwilligster bewusteloos bij triatlon
Triatleten in actie in Nijmegen (foto: Tri Hard Series)
Nieuws

Schokkend: automobilist slaat 16-jarige vrijwilligster bewusteloos bij triatlon

Het is een ongekend laffe daad: een boze automobilist heeft zaterdagmiddag tijdens de triatlon van Nijmegen in Nederland een 16-jarige vrijwilligster buiten bewustzijn geslagen. Het meisje liep daarbij schade op aan haar netvlies en mogelijk een whiplash. De man zou boos zijn geweest omdat hij door de triatlon niet naar zijn visstek mocht – waarvoor hij met zijn auto het parcours op moest – en botvierde zijn woede dus vervolgens op het meisje dat hem daarvan weerhield.

Politie op zoek naar dader

Na de klap raakte het meisje kort haar bewustzijn kwijt en vervolgens is ze voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen was de automobilist direct doorgereden en op dit moment spoorloos. De politie vraagt dan ook aan ooggetuigen zich te melden. Uiteraard roept de politie ook de man op zich aan te geven. ,,Als jij jezelf stoer genoeg vindt om als volwassen man een 16-jarig meisje neer te slaan, dan moet je ook zo stoer zijn om jezelf te verantwoorden bij de politie. We zien u graag verschijnen om uw kant van het verhaal te horen”, aldus de politie op Instagram.

De triatlon van Nijmegen is de laatste wedstrijd van het Nederlandse triatlonseizoen en kaderde in de Tri Hard Series. Onze landgenoot Thomas Jurgens won de wedstrijd.