Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatloncongres in Leuven is schot in de roos, maak kans op twee tickets
Extra

Triatloncongres in Leuven is schot in de roos, maak kans op twee tickets

Op zaterdag 26 oktober is er het eerste Benelux Triathloncongres, een symposium voor en door triatlon trainers, coaches en professionals. Onder het mom ‘Raising the level of coaching’ biedt het Triathloncongres veel praktijksessies met flink wat gerenommeerde namen die het zullen hebben over zwemmen (met onder andere de Finse uitvinder van de Smart Paddles), fietsen en lopen, maar ook de drie sporten bij elkaar, over talentdetectie in de UK, maar ook over de jeugdwerking in eigen land en over de mentale aspecten van de sport. Plaats van afspraak is de faculteit Bewegingswetenschappen van de KU Leuven te Leuven.

Er zijn al meer dan 100 coaches en triatlonprofessionals ingeschreven voor deze eerste, grensoverschrijdende editie. Het initiatief komt vanuit Triatlon Vlaanderen en de NTB, de Nederlandse Triatlon Bond. Het programma vind je online op Triathloncongres.com. Het congres begint om 9 uur en eindigt tussen 17u15 en 18 met een loopclinic door Polar.

Wij brengen deze week nog een uitgebreid verhaal over de nieuwe Smart Paddles technologie om kracht te meten tijdens het zwemmen, dus houd 3athlon.be zeker in de gaten.

Win 2 tickets voor het Triathloncongres

Met 3athlon.be bieden we je nu de kans om twee tickets te winnen voor het Triathloncongres ter waarde van 102 € (als je lid bent van 3VL, anders kost een ticket 130 €) . Geef het juiste antwoord op de drie onderstaande vragen en onze onafhankelijke jury zal uit de juiste inzending twee winnaars aanduiden die elk een gratis toegangsticket krijgen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Wie brengt de keynote "Als trainer de mentale kracht van je atleten versterken?"

  2. Uit welk land komt de uitvinder van de Smart Paddles?

  3. Bij welke profwielerploeg is Koen De Haan actief?

  Ik sta 3athlon.be en Triathloncongres toe om mij extra informatie per email toe te sturen?

  JaNee