Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zondag triatlondag op Will Sports in Kortrijk met Joel Filliol en Frederik Van Lierde
Joel Filliol geeft zijn topatleten nog wat instructies (foto: Tommy Zaferes)
Extra

Zondag triatlondag op Will Sports in Kortrijk met Joel Filliol en Frederik Van Lierde

Op 19 en 20 oktober staat Kortrijk XPO weer volledig in het teken van de sport met het Will Sports festival, waarin topatleten en trainers uit verschillende sporttakken ten tonele verschijnen. Triatlonliefhebbers kunnen vooral uitkijken naar zondag, want dan staat wereldkampioen Ironman 2013 Frederik Van Lierde op het podium. En je krijgt een unieke kans om Joel Filliol aan het woord te horen, de toptrainer van Jelle Geens, Marten Van Riel en wereldkampioen Vincent Luis (en vele andere toppers)…

Ultrasportpanel

Er is het hele weekend wel wat interessants om mee te pikken, van yoga-lessen over voedingsadvies (met Stefanie Scheirlinck) tot preventie, recovery en een inzicht in veel topsporten, zoals de hockeydemo met Arthur Van Doren van de Red Lions of een boxing demo van Delfine Persoon. En check op zaterdag zeker ook het ultrasport-panel met onder andere Kristof Allegaert.

Veel triatlon op zondag

Op zondag komt na Bart Swings en Hans Van Alphen triatloncoach Jan Olbrecht aan het woord. Na Ann Wauters en Stefan Everts is het om 12u50 de tijd voor een heus triatlonpanel met Joel Filliol, Inigo Mujika en Frederik Van Lierde. Joel Filliol komt om 14u20 met een interessante keynote onder de noemer ‘World champions keeping things simple’. Om 15u is er dan een interview met Frederik Van Lierde over zijn rijkgevulde carriere.

Tickets zijn online te verkrijgen op Willsports.be. Een dagticket kost online 20 euro en aan de kassa 30 euro. Je kan ook een weekendticket aankopen voor 30 euro online of 40 euro aan de kassa.