Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Exclusieve Kona shirts voor de 55 Belgische triatleten in Hawaii
Peter Croes en Rebecca Denys zijn de modellen van dienst in Kona (foto: 3athlon.be)
Extra

Exclusieve Kona shirts voor de 55 Belgische triatleten in Hawaii

Aloha Belgium… De eerste ochtend in Kona in het 3athlon.be Belgian House brengt niet alleen zon, maar ook twee dozen vol t-shirts voor de Nations Parade van dinsdagavond. Dit keer hebben we samen met Sportoase en Bioracer voor een exclusief design gezorgd zodat de 55 Belgische triatleten goed gaan opvallen in de Nations Parade. Voor de atleten en supporters die in Kona zijn, check Humpy’s dinsdagmiddag en anders verzamelen we om 16 uur met alle Belgen voor het Courtyard King Kamehameha hotel.

Het 2019 shirt bevat typische Hawaiiaanse elementen. Met de Nations Parade wordt dinsdagavond de race week officieel geopend. De laatste jaren zorgen we met Sportoase en 3athlon.be voor een uniforme uitrusting wat de samenhorigheid van de Belgen nog verhoogt. Voor iedereen die in Kona is, zorg er dan ook voor dat je er vanmiddag bijbent! Tussen 13 en 15 uur vind je ons in Humpy’s op het terras en vanaf 16 u. verzamelen we voor het King Kamehameha Hotel.