Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Race week in Kona is nu echt begonnen met de Nations Parade in Hawaii
Een enorm grote bende uitgelaten Belgen op de Nations Parade in de Ironman Hawaii in 2019 (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Race week in Kona is nu echt begonnen met de Nations Parade in Hawaii

Met de Nations Parade is in Hawaii dinsdagavond het wereldkampioenschap Ironman nu echt definitief begonnen. De meeste van de 55 Belgische triatleten waren van de partij, uitgedost in rode Kona 2019 t-shirts. De Belgen trokken met veel sfeer over Alii Drive, met de nodige “Waar is da feesje” en ” Tous Ensemble” kreten… Wij maakten een mooie impressie van deze altijd indrukwekkende opening van race week in Kona:

Vanaf de start van de Parade of Nations zat de sfeer er al goed in bij de Belgen, met iedereen in de exclusieve rode Sportoase 3athlon.be Bioracer shirts. De Belgische sfeer leverde flink wat applaus op:

En gaandeweg werd het nog sfeervoller op Alii Drive met een korte sit-in en de nodige “Waar is da feesje” en “Tous ensembles”…

Hieronder vind je een mooi overzicht van topfoto’s van Geert Janssens en David Pintens:

« of 2 »