Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman Hawaii – dag 2: Bart en Luc in beeld, Sam start en onze crew loopt op Alii Drive
Hawaii

Ironman Hawaii – dag 2: Bart en Luc in beeld, Sam start en onze crew loopt op Alii Drive

Aloha Belgium… Over drie dagen weten we wie de opvolgers worden van Patrick Lange en Daniela Ryf in het WK Ironman in Hawaii. Bij ons in Kona is het nog woensdagavond laat en dus hoog tijd voor een recap van een goedgevulde dag, begonnen met een ochtendloopje, waarna de rest van onze crew in de namiddag op Alii Drive ging lopen, nadat we eerst Kris Vermeiren hadden geinterviewd en de persconferentie bij BMC hebben gehad met een toffe babbel met Will Clarke. Nadien spraken we nog uitgebreid met Bart Aernouts bij Ceepo, gingen we met onder andere Luc Van Lierde bij On kijken naar de voorstelling van de nieuwe film met Bart in de hoofdrol. En we liepen Sam Gyde tegen het lijf, die bevestigde dat hij zeker van start gaat in zijn tiende WK Ironman. Check het allemaal in onze dagelijkse recap: