Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jogclub Podcast verwelkomt Frederik Van Lierde
Extra

Jogclub Podcast verwelkomt Frederik Van Lierde

De mannen van ‘De Jogclub’ zijn de laatste weken helemaal ‘into triathlon’. Nadat eerder al Jelle Geens en onze eigen Hans Cleemput te gast waren in Leuven zochten de podcasters zelf nu andere oorden op. Robrecht (Bobbie) en Seppe trokken vanuit Herent richting het prachtige West-Vlaanderen en zetten hun micro’s op ten huize Van Lierde. Frederik ontving met veel plezier het duo voor een zeer interessante babbel.

Opnieuw enkele pittige onderwerpen passeerden in dit uurgesprek de revue. Zo vertelt Frederik Van Lierde wat meer hoe hij precies bij Defensie terecht kwam en wat hun rol was in zijn queeste richting Hawaii. Maar ook zijn verleden op de crossduatlon, zijn blik over Hawaii 2019, zijn tips en tricks voor andere atleten en vooral zijn volgende grote doel na de triatlon en wat de rol van Seppe Odeyn hierbij kan zijn, zijn zaken die je zeker moet weten. Beluister dus zeker de podcast, opgenomen vanuit Menen, met de wereldkampioen Ironman en sportman van het jaar uit 2013.