Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frodeno noemt Brownlee een sukkel na botsing met wankelende Alistair
Hawaii

Frodeno noemt Brownlee een sukkel na botsing met wankelende Alistair

Er was wat polemiek na het WK Ironman in Hawaii toen Alistair Brownlee tegen wereldkampioen Jan Frodeno aanbotste tijdens het live-interview met de Duitse TV-zender ARD. Frodo noemde de tweevoudige olympische kampioen een eikel. Brownlee reageerde op zijn Instagram Stories dat het niet express was, hij kon niet meer op zijn benen staan en bood zijn excuses aan.

Frodeno: “Brownlee is altijd een sukkel geweest”

In het bewuste fragment op ARD zie je zowel Frodeno als de verslaggever verbaasd opkijken als Frodo tijdens het live-interview tegen de schouder wordt aangelopen door Brownlee. En Frodeno is daar niet zo blij mee. “Brownlee is een sukkel, altijd geweest,” zegt hij live in beeld.

Brownlee: “Ik kon niet meer op mijn benen staan”

Ondertussen reageerde Alistair Brownlee op Instagram Stories dat het helemaal niet express was. “Ik was in een erg slechte toestand en kon niet meer op mijn benen staan, ik was aan het wankelen. Meteen daarna werd ik opgevangen door een vrijwilliger toen ik in elkaar zakte. Ik heb me achteraf verontschuldigd bij Frodeno en uitgelegd dat het niet slecht bedoeld was,” aldus Alistair Brownlee.