Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook jij kan Tim Brydenbach achterna en 47 Watt winnen in je eigen windtunneltest
Extra

Ook jij kan Tim Brydenbach achterna en 47 Watt winnen in je eigen windtunneltest

Een windtunneltest is niet langer alleen aan pro-triatleten voorbehouden. Wil jij net als drievoudig Belgisch kampioen halve triatlon Tim Brydenbach 47 Watt winnen, dan bieden 3athlon.be en Bioracer je nu de ultieme kans om op de drie volgende circuit events van Fit2Fly je eigen windtunneltest te winnen in Flanders Bike Valley.

“Als doorwinterd triatleet met zowel internationaal als nationaal succes weet ik maar al te goed hoe hard je moet trainen om 50 Watt te winnen,” vertelde Tim Brydenbach na afloop van zijn windtunneltest in Flanders Bike Valley, waar we met 3athlon.be bezig waren. De drievoudige Belgische kampioen halve triatlon is nu al in voorbereiding op het WK Ironman in Hawaii in 2020.

“Gemakkelijk 50 Watt winnen”

“Wat ik die dag bij BikeValley ervaren heb is dat je met de juiste bikefit gemakkelijk 50 Watt kan winnen, los van al de extra tips die je van Harm krijgt tijdens het testen. Iedereen kan bij BikeValley volgens mij grote winsten boeken in aerodynamica en dus sneller rijden. De fanatiekelingen kunnen zelfs thuis hun positie verder optimaliseren met behulp van de Bioracer green screen. Voor mij was dit alvast een zeer leerrijke en winstgevende dag,” aldus Tim.

Circuitsessies in november en december

Op 14 november, 26 november en 11 december organiseert Fit2Fly drie circuitisessies bij Flanders Bike Valley. Een circuitsessie bestaat onder andere uit een kennismaking met de klimaatkamer en de windtunnel bij Flanders Bike Valley, coaching, fysio en voeding uitleg en een pas-sessie van kledij en accessoires. Van Bioracer krijg je sowieso al de aerosocks cadeau die je al vanzelf 5 Watt winst opleveren. Onder de aanwezigen mogen we met 3athlon.be per sessie een basispakket voor de windtunnel ter waarde van € 300,- weggeven. Schrijf je dus nu in voor een Fit2Fly circuitsessie en dan zien we je misschien in januari in de windtunnel zelf…

Bioracer Aero Socks

Alle info vind je op de website van fit2fly waar je je ook kan inschrijven voor 1 van de 3 sessies