Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Innerme Bio & Vegan eetdag
Extra

Innerme Bio & Vegan eetdag

Met de kerstperiode in het vooruitzicht komen de verschillende acties ten voordele van verschillende goede doelen (al dan niet onder de koepel van de Warmste Week) weer op kruissnelheid. Een grote naam binnen de triatlonwereld, Innerme, organiseert onder eigen noemer een eetdag ten voordele van Building Beyond Borders.

Innerme zou Innerme niet zijn mocht deze eetdag niet draaien rond 100% plantaardig, natuurlijk en biologisch voedsel. De drie hoofdingrediënten voor soep, hoofdgerecht en dessert zonder geraffineerde suikers. Meer info over de formules en inschrijvingen vind je op de website van Innerme.

Het goede doel in kwestie, Building Beyond Borders, is een samenwerking met de Universiteit Hasselt onder leiding van Bart Janssens. Onder deze noemer ondersteunt Innerme de bouw van een lagere school in Oeganda. De opbrengsten van de eetdag gaan dan ook naar dit goed doel.