Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Vlaanderen zoekt “Triatlonbouwers” om mee aan visie te hameren
Nieuws

Triatlon Vlaanderen zoekt “Triatlonbouwers” om mee aan visie te hameren

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse federatie van triatlon, duatlon en multisport, wil iedereen die betrokken is in de sport oproepen om “Triatlonbouwer” te worden en mee te “hameren” aan een visie die 3VL kan implementeren voor het beleidsplan 2021-2024. Wij zijn alvast kandidaat om mee te helpen aan communicatie & marketing. Wil jij ook actief meehelpen? Meld je dan aan op ikwerkgraagmee@triatlon.vlaanderen

“Wil jij de “hammer” mee opnemen en timmeren aan de visie hoe we de triatlon-, duatlon- en multisport kunnen doen groeien; in kwaliteit, beleving, uitstraling, deelname en prestatie? Stel je dan kandidaat als “Triatlonbouwer”om samen met het team van Triatlon Vlaanderen de toekomst van de triatlonsport uit te zetten,” klinkt het bij 3VL.

Clubs, jeugd, events, communicatie…

Alle Triatlonbouwers worden uitgenodigd voor een brainstormsessie rond 1 of meerdere specifieke topics. Bedoeling is om gedragen standpunten te formuleren die 3VL vervolgens kan implementeren voor het beleidsplan 2021-2024.

De topics : clubondersteuning, eventondersteuning, jeugdwerking, communicatie & marketing, online services, good governance, …

Constructief meedenken

Het initiatief komt er voor iedereen die betrokken is in de sport, hetzij als atleet, trainer, organisator, vrijwilliger, … en die constructief wil meedenken aan oplossingen en opportuniteiten voor de 3VL-community.

“Uiteraard nemen we alle reeds verzamelde feedback vanuit vorige sessies, meetings en clubbezoeken mee. Via deze weg streven we naar een meer open en gedragen beleid waar uw inbreng telt en enorm gewaardeerd wordt. vDus wie niet alleen aan de zijlijn wil staan en actief een steentje als Triatlonbouwer wil bijdragen, kan alvast haar of zijn interesse doorsturen naar ikwerkgraagmee@triatlon.vlaanderen. Tot gauw,” aldus 3VL.

Het volledige bericht vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.