Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe Algemeen Directeur bij Triatlon Vlaanderen kent sport- en zakenwereld
Nieuws

Nieuwe Algemeen Directeur bij Triatlon Vlaanderen kent sport- en zakenwereld

Tom Schippers wordt vanaf februari de nieuwe Algemeen Directeur van Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse federatie voor triatlon, duatlon en multisport. De 34-jarige Schippers uit Beveren is een voormalig topatleet, die in 2007 nog Belgisch kampioen indoor werd op de 60 meter sprint en aan de Europese kampioenschappen atletiek voor ons land deelnam aan de 4×100 meter in Goteborg in 2006. De afgelopen vier jaar was hij coordinator sportinfrastructuur bij Stad Antwerpen. “Tom is door de combinatie tussen de zakelijke- en de sportwereld perfect geschikt om de toekomstige uitdagingen van de federatie aan te gaan,” zegt voorzitter Michael Schouwaerts.

“Met veel plezier en na een uitgebreide selectie, inclusief screening door- en advies van een extern assessment, kan de Raad van Bestuur van Triatlon Vlaanderen Tom Schippers voorstellen als Algemeen Directeur van de Vlaamse Triatlon- en Duatlon Liga,” vertelt Michael Schouwaerts.

Tom Schippers, nieuwe Algemeen Directeur van Triatlon Vlaanderen

“Opgeleid als Master in de handelswetenschappen en met een uitgebreide ervaring rechtstreeks en onrechtstreeks in de brede sport is Tom, door de combinatie tussen de zakelijke- en de sportwereld, perfect geschikt om samen met het ervaren team van medewerkers en in nauw overleg met de Raad van Bestuur, de toekomstige uitdagingen van de federatie aan te gaan en de nieuwe werking vorm te geven.”

“Tom staat bekend als een resultaatgerichte bruggenbouwer die een klantgerichte (service)organisatie nastreeft, eigenschappen die rechtstreeks aansluiten op de toekomstvisie en -ambitie van de nieuwe Raad van Bestuur.”

Tom Schippers is op dit moment nog actief binnen Stad Antwerpen waar hij als coördinator verantwoordelijk is voor de sportinfrastructuur, vanaf februari treedt hij voltijds in dienst bij 3VL – Triatlon Vlaanderen.