Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische “Amerikaan” wint age group race in Ironman Cozumel
Nieuws

Belgische “Amerikaan” wint age group race in Ironman Cozumel

Tom De Bruyn, de Belgische triatleet die in San Francisco woont, heeft zijn 2019 seizoen afgesloten met een klapper van formaat door in de Ironman van Cozumel zeventiende overall en als eerste age grouper over de streep te komen. De “Amerikaanse” Belg is niet aan zijn proefstuk toe, met twee finishes in 2017 en 2018 in het WK Ironman in Hawaii. Met zijn zege heeft hij ook zijn kwalificatie beet voor het WK Ironman 2020.

https://www.instagram.com/p/B5RNbDPBKiT/

Tom De Bruyn finishte in 2018 nog 263ste in het WK Ironman in Hawaii in 9u20’01. Wij leerden de sympathieke triatleet van het Every Man Jack team in 2017 kennen toen hij ook al finishte in de Ironman Hawaii. Dit jaar ging hij vol voor het WK 70.3 Ironman in Nice, waar hij als 210de over de streep kwam. Maar volgend jaar is hij er dus opnieuw bij in de Ironman van Hawaii als winaar van de M30 categorie in 8u37’16.