Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Start het seizoen 2020 goed met de Optimize stage en de kwarttriatlon in Mallorca
Extra

Start het seizoen 2020 goed met de Optimize stage en de kwarttriatlon in Mallorca

In Belgie komt het seizoen 2020 in mei volledig op gang en als je helemaal klaar wil zijn om te knallen in het nieuwe triatlonseizoen, dan biedt 3athlon.be partner Optimize Bike & Tri je de unieke kans om mee te gaan met de allereerste Optimize triatlon stage bij Best Swim Centre in Mallorca. De stage vindt plaats van zondag 26 april tot en met zondag 3 mei, en je kan na afloop van de stage eventueel deelnemen aan de olympische triatlon van Mallorca.

Zwemmen onder een stralende zon in een 50 meter bad, looptrainingen in een prachtig natuurdomein en fietsen op één van de meest iconische eilanden in Europa. Dat alles in leuk gezelschap en onder de supervisie van ervaren triatloncoaches. Dat is in een notendop wat de eerste Optimize Triatlonstage in Mallorca te bieden heeft. Deelnemen kan individueel, samen met enkele vrienden of in groep met leden van uw lokale triatlon club.

De stage zal doorgaan in het BEST Swim Centre in Colonia Sant Jordi (www.bestswimcentre.com) en is toegankelijk voor ambitieuze atleten van elk niveau. Per discipline wordt gewerkt in groepen van verschillende niveaus, telkens onder begeleiding van een Optimize coach en met een duidelijke doelstelling voor ogen. Alle fietstrainingen worden begeleid door een volgauto. Eigen kiné, dokter en mechanieker zijn ter plaatse aanwezig.

Aan het einde van de stage is er zelfs de mogelijkheid tot deelname aan de Olympische Triathlon van Mallorca (www.mallorcatriathlon.com), individueel of in team.

  • Wanneer: van zondag 26 april tot zondag 3 mei 2020
  • Voor wie: elke gemotiveerde recreatieve triatleet
  • WaarUniversal Hotel Cabo Blanco Colonia Sant Jordi & BEST Swim Centre in Mallorca
  • Inclusief: 7 nachten half board – luchthaventransfers – gereserveerde zwembanen – exclusief gebruik van private loop trails – fitness – groepsritten met volgauto en mechanische hulp – expert advies van Optimize coach tijdens alle trainingssessies

De verschillende formules en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

Best Swim Centre is top!

Wij trokken met 3athlon.be een aantal jaar geleden al op stage naar Sant Jordi en kunnen bevestigen dat het Best Swim Centre met zijn 50 meter openlucht zwembad super is. Ook de wegen in en rond Sant Jordi zijn ideaal om te fietsen en leuke hellingen zoals de Salvador liggen redelijk dichtbij.

Geen Black Friday, wel stockverkoop

Ondertussen kan je bij Optimize Bike & Tri nog altijd terecht voor al je triatlonspullen. Verwacht hier geen Black Friday sales, maar er is de doorlopende 3athlon.be korting en vanaf volgende week begint ook de stockverkoop aan interessante prijzen. Ook het “Bike Together” project gaat de succesvolle editie van vorig seizoen opnieuw van start. Daarvan krijg je op 3athlon.be binnenkort een uitgebreide reportage.