Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Niet te missen Black Friday deals en goede doel acties voor triatleten en duatleten
Extra

Niet te missen Black Friday deals en goede doel acties voor triatleten en duatleten

Vrijdag 29 november is het Black Friday en dat betekent dat je mooie deals kan doen aan stevige kortingen, ook als je triatleet of duatleet bent. Wij lijsten hier graag een aantal niet te missen deals op, met mooie kortingen bij onze partners Polar, Hiddit en BAIK. Al hoeven het niet altijd kortingen te zijn… Bij Sportevents en Vedette Sport bijvoorbeeld schenken ze vrijdag extra aan het goede doel en bij Callant en Sportoase kleurt deze Black Friday volledig rood in het teken van Rode Neuzendag bij VTM, maar ze hebben ook nog een mooie Black Friday deal.

Kortingen tot 30 procent bij Polar

Bij Polar bieden ze dit weekend kortingen van 20 procent op de Polar Vantage V in witte uitvoering en 30 procent op de limoengroene uitvoering van de Vantage M en daarbovenop krijg je ook nog eens het zwarte bandje cadeau.

30 procent op hele gamma bij Hiddit

Ook in de winter blijf je trainen en dus heb je ook in de winter nood aan de nodige fuel. Bij onze partner Hiddit kan je nu gouden zaken doen, want dit weekend is het hele gamma aan nutrition te verkrijgen aan 30 % korting. Bestel gewoon je favoriete Hiddit produkten en gebruik de code BF30 bij checkout.

Oakley bril met 40% korting bij BAIK

Yolanda Witteveen van BAIK, de Cannondale concept store in Nossegem, houdt van stijl en dus is het geen wonder dat ze de stijlvolle Oakley Racing Jacket bril aanbiedt met 40 procent korting. Stap gewoon binnen bij BAIK, want je vindt er vast nog andere leuke deals… En wens Yolanda meteen proficiat met 10 jaar BAIK in Nossegem!

Rode neuzen en gratis beurten bij Sportoase

Bij Sportoase krijg je 80 € korting op je fitnessabonnement of twee extra beurten gratis op je beurtenkaart voor het zwemmen. En als je op vrijdag gaat sporten in Sportoase steun je ook nog Rode Neuzendag:

Pink Friday bij Sportevents

Ook bij Sportevents gaan ze op Black Friday voor het goeie doel. Als je je vrijdag inschrijft voor een van de races van Sportevents, dan stort Sportevents een extra bedrag op de rekening van Think Pink.

Vedette Sport schenkt 5% omzet weg

Bij Vedette Sport in Lier geen grote kortingen dit weekend, al heeft Geert Baetens altijd wel interessante aanbiedingen. Maar bij Vedette Sport kiezen ze er ook voor om een steentje bij te dragen aan het goede doel. Zij steunen de vzw Solidaridad en schenken 5% van hun omzet op vrijdag 29 november aan het goede doel.

Stockverkoop bij Optimize Bike & Tri

Geen Black Friday bij Optimize Bike & Tri dit weekend, want in Kalmthout zijn ze volop bezig met het afprijzen van de producten die vanaf de eerste week van december in de stockverkoop gaan… Maar je kan ook op Black Friday de vaste 3athlon.be kortingscode gebruiken waarmee je kan shoppen aan 20% korting.

Ook Callant Verzekeringen kleurt rood