Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dat moment dat je lek rijdt en je terug moet liften…
Foto van de Week

Dat moment dat je lek rijdt en je terug moet liften…

We kennen het allemaal, dat moment dat je al je reservebanden en CO2-bommetjes hebt opgebruikt of die ene keer dat je geen reservemateriaal mee hebt en je toch lek rijdt… Dan is liften de enige overblijvende optie, zelfs in het verre Cozumel. Gelukkig kan je dan rekenen op Thierry Verbinnen en zijn internationale scooter-dienst 😀 Bij de voorbeschouwingen op de Ironman Cozumel vorige week zagen we deze foto voorbijkomen van dezelfde wedstrijd in 2010 met Sofie Goos die op training lek gereden was. En dat vonden wij meteen goed voor de Foto Van De Week…

Het grappige is dat Sofie zich het voorval anders herinnerde en dacht dat het Rutger Beke was die achterop bij Thierry Verbinnen terugkeerde. Maar gelukkig had ‘Sjerrie’ nog bewijs van de bewuste pechverhelping met La Goos zelf op de scooter. Check de comments maar even onder onze facebookpost:

We kijken met gezonde spanning uit naar het langverwachte debuut van Pieter Heemeryck op de volledige afstand. En hij…

Geplaatst door Hans Cleemput op Zaterdag 23 november 2019