Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SMO vanaf 2020 in zee met fietsconstructeur SCOTT
Foto's 3athlon.be / Gert-Jan D'haene
Nieuws

SMO vanaf 2020 in zee met fietsconstructeur SCOTT

Op de transfermarkt bleef het bij SMO-Specialized ietwat stil de voorbije winter. De kern van het topteam bleef behouden dus leek er geen grote verandering in petto voor het succesvolle team uit het Meetjesland. Maar achter de schermen was het bestuur de voorbije weken druk in de weer om de misschien wel meest opvallende transfer van deze winter te realiseren. Vanaf nu gaat het team door het leven als SMO-Scott!

Zaterdagochtend heeft het SMO Triatlon Team de nieuwe hoofdsponsor voorgesteld in Kortenberg. Op de nieuwe uitrusting 2020 zal voortaan SCOTT prijken. Het Zwitserse fietsmerk is geen onbekende in de triatlonwereld want al sinds jaar en dag rijden absolute toppers op zowel binnen – als buitenland op de SCOTT-bikes.

Minstens 3 jaar samen

“Met de nieuwe hoofdsponsor werd een overeenkomst afgesloten voor 3 jaar. SCOTT ademt gewoon triatlon en we zijn dan ook fier om voortaan als ambassadeurs voor het merk te fungeren.” aldus voorzitter Gino De Witte. SCOTT is niet enkel gespecialiseerd in kwalitatieve fietsen met de nieuwste ontwikkelingen, maar biedt ook een ruim assortiment aan wintersport, running en toebehoren aan.

Zeer tevreden met nieuwe familieleden

Eddie Dewit, directeur van SCOTT Benelux is dan ook blij om naast het Domo-Scott team nog een tweede triatlonteam als naamsponsor boven de doopvont te kunnen houden: “Het topteam met nationale toppers in België en Nederland zal voortaan door het leven gaan als SMO-SCOTT team. Het SMO Triatlon Team is reeds enkele jaren een vaste waarde binnen de triatlonwereld. We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking.”

Op 3 mei 2020 zal het SMO-SCOTT Team voor het eerst aan het werk te zien zijn in de nieuwe uitrusting tijdens het BK ploegentriatlon in Doornik. Dan zullen de toppers als Simon Decuyper, Kiara Lenaertz en Joris Basslé zien schitteren op hun nieuwe bolides.