Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Free drinks… Doe er voor mij maar vier…
Pieter Heemeryck bestelt drinken in Cozumel (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Transition Area

Free drinks… Doe er voor mij maar vier…

Pieter Heemeryck drinkt niet, alleszins geen bier, al proberen wij elk jaar weer om hem een uitzondering te laten maken voor het BK Beermile, helaas tot nog toe zonder succes. Maar drinken bestellen, doet de Belgische toptriatleet als een pro. In de Ironman Cozumel legde onze man Gert-Jan D’haene het moment vast dat de Domo-Scott atleet naar een drinkbus grijpt. Maar nog opvallender is dat Patrik Nilsson voor hem er in een keer vier bestelt. Zou dat voor de rest van het BMC-Vifit Pro triatlon team geweest zijn? 😀 Het levert alleszins een geweldige Foto Van De Week op…