Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jelle Geens in het spoor van Isaac Kimeli in Kerstcorrida in Meeuwen
Multisports

Jelle Geens in het spoor van Isaac Kimeli in Kerstcorrida in Meeuwen

De Belgische toptriatleet Jelle Geens is vierde geworden in de sterkbezette Kerstcorrida van Meeuwen. Een groot aantal Belgische toppers nam het op tegen elkaar. Jelle liep de hele tijd mee voorin en moest het in de spurt afleggen tegen Isaac Kimeli maar klopte wel serieuze namen als Yannick Michiels, Ali Hamdi, Florent Caelen en PJ Hannes.

Er werd snel gelopen in de Speed-run van 5,3 km. De kopgroep hield een gemiddelde aan van 2’48 per kilometer. Het kwam uiteindelijk aan op een sprint die door topfavoriet Isaac Kimeli gewonnen werd. Hij pakte de overwinning in 15’02. Wesley De Kerpel en Oussama Lonneux werden tweede en derde in dezelfde tijd. Jelle Geens werd knap vierde in 15’03 en klopte een hoop toppers.

Uitslag Kerstcorrida Meeuwen 2019