Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
2019 in beeld
Nieuws

2019 in beeld

Binnenkort kunnen jullie via dit mediakanaal stemmen op de atleet die de titel triatleet/triatlete verdient. Maar deze week laten we ook enkele beelden van het afgelopen jaar op jullie los. Onze huisfotografen Mario Vanacker en Gert-Jan D’haene doken hun archief in om jullie hun ‘best of 10’ selectie voor te schotelen.

3athlon.be zet nog meer in op media

Al jaren legt onze nieuwssite de focus op artikels over alles wat met multisport te maken heeft. Wij proberen jullie zoveel mogelijk up to date te houden over alles wat er gebeurt binnen de triatlon – en duatlonwereld. Maar niet alleen onze pen (of beter toetsenbord) nemen we te hand, sinds enkele jaren proberen we ook zelf ons eigen archief inzake beeldmateriaal steeds te vergroten. Vanaf volgend jaar zetten we dan ook nog meer in op het gebied van media waar we onze fotografen zoveel mogelijk proberen rond te sturen om het event zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

FOTOGRAAF BOEKEN?!?

INFO@3ATHLON.BE


Wij gaan nog meer live

Dit seizoen ging we tijdens de grootste events ook volop live zodat jullie van thuis uit of met de smartphone in de hand de wedstrijden op de voet konden volgen. Dit jaar gaan we hier nog verder op in en willen we jullie zowel voor, tijdens als na verschillende events laten genieten van fotomateriaal, interviews, updates en interessante weetjes.

LIVE OP JULLIE EVENT?!?

INFO@3ATHLON.BE