Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Persoonlijke begeleiding, race pace en live segments in nieuwe update Polar Vantage
Extra

Persoonlijke begeleiding, race pace en live segments in nieuwe update Polar Vantage

Bij Polar beginnen ze 2020 goed met een grote update voor de Polar Vantage V en de Polar Vantage M sporthorloges. Wij gebruiken met de 3athlon.be redactie beide types al een tijdje en kijken elke keer uit naar nieuwe updates. De FitSpark zorgt vanaf nu voor persoonlijke trainingsbegeleiding, de Race pace toont of je voor of achter ligt op schema en de Polar V krijgt ook nog Strava Live Segments…

Persoonlijke begeleiding met FitSpark

De nieuwe Polar trainingsbegeleiding, genaamd FitSpark, schotelt gebruikers bijvoorbeeld iedere dag nieuwe kant-en-klare workouts voor. Deze trainingen zijn afgestemd op je meest recente fitheidsniveau, herstel en trainingsgeschiedenis. De duidelijke instructies en begeleiding zorgen dat je op de juiste techniek traint en geen risico hebt op overbelasting.

Race pace

Heb je soms een gewenst constant tempo voor je fietsrit of loopje voor ogen, of nog belangrijker een wedstrijd, maar vind je het lastig in te schatten of je op schema ligt? Dan biedt de race pace functie uitkomst. Deze instelling geeft tijdens de activiteit aan of je voor of achter ligt op schema en wat het vereiste tempo is om de streeftijd te behalen.

Strava Live Segments

Zie al tijdens je training of wedstrijd hoe je ervoor staat in de Strava klassementen. Met Strava Live Segments kunnen gebruikers van de Polar Vantage V tijdens de activiteit hun prestaties vergelijken met Strava’s KOM/QOM of persoonlijke records. Om gebruik te maken van deze functie moeten gebruikers beschikken over het Strava Summit analysepakket. De functie is niet beschikbaar voor de Polar Vantage M.

Download op Polar Flow

Bovenstaande functies worden beschikbaar wanneer gebruikers van een Polar Vantage V en M de Firmware-update 5.0.10 installeren. Dit kan via Polar Flow, de mobiele app van Polar, of de FlowSync desktop applicatie.