Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TRIATLEET/TRIATLETE 2019: Stem nu op uw favoriete atleet en moment van 2019
In 2018 wonnen de Belgian Hammers in Moment van het Jaar (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Nieuws

TRIATLEET/TRIATLETE 2019: Stem nu op uw favoriete atleet en moment van 2019

Op vrijdag 17 januari 2020 maken we de Triatlete, Triatleet en het Moment van het Jaar 2019 bekend op Velofollies in Kortrijk. Dit jaar mag jij mee beslissen wie de hoogste eer verdient. De stemmen van onze lezers tellen mee voor 50% van het totaal aantal punten. Bekijk hier nog eens de genomineerden, waarbij we ook nog Bart Aernouts bij de mannen en Katrien Verstuyft bij de vrouwen hebben toegevoegd.

Je kan slechts 1 keer stemmen per categorie. Je hebt tot en met zondag 12 januari 2020 tot 23u30 de tijd om je stem uit te brengen. Een vakjury zal de overige stemmen uitbrengen en op vrijdag 17 januari maken we tijdens Velofollies in Kortrijk bekend wie Triatlete en Triatleet van het Jaar 2019 wordt en wie de winnaar wordt van het Moment van het Jaar 2019.

We zijn ervan overtuigd dat het niet makkelijk wordt om te kiezen. Dat hebben we zelf ervaren toen we de vijf genomineerden bekendmaakten. Op basis van jullie reacties hebben we besloten om over te gaan tot zes genomineerden en Bart Aernouts (top-10 op het WK 70.3 in Nice en op het WK Ironman in Hawaii) en Katrien Verstuyft (debuut met podiumplaats en sub-9 Ironman in Barcelona) aan de nominees toe te voegen.

Hier vind je nog eens alle artikels over de Triatlete/Triatleet van het Jaar 2019… Stemmen maar!

Triatlete van het Jaar 2019

This poll is no longer accepting votes

Triatlete van het Jaar 2019?

Triatleet van het Jaar 2019

This poll is no longer accepting votes

Triatleet van het Jaar 2019?

Moment van het Jaar 2019

This poll is no longer accepting votes

Moment van het Jaar 2019?