Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be samen met SWS Cycling op Velofollies
Nieuws

3athlon.be samen met SWS Cycling op Velofollies

Komend weekend is het weer volop verzamelen geblazen in Kortrijk Expo voor iedereen die de passie voor de fiets deelt. Van 17 tot 19 januari vindt met Velofollies de grootste fietsbeurs in de Benelux plaats. Ook wij zijn van de partij en slaan zelf onze tenten voor drie dagen op bij onze partner SWS Cycling. Stand 208 in Hal 2, noteer het alvast!

Wees welkom in de 3athlon.be lounge

Op stand 208 (achteraan Hal 2 tegen de nooduitgangen aan) zal onze partner SWS Wheels opnieuw drie dagen paraat staan om jullie met raad en daad bij te staan. Neem zeker jullie tijd om de stand te bezoeken want naast de blitse wielen hebben Kim en Kris heel wat meer te bieden aan de bezoekers. Ook voor ons werd er speciaal een plaatsje gereserveerd zodat jullie een van onze redactieleden zeker kunnen aantreffen voor een leuke babbel in de 3athlon.be lounge. Maak het jullie dus gerust gemakkelijk!

Vrijdag is triatlondag

De volle drie dagen is er heel wat te beleven maar laat ons maar het recht verwerven om de eerste dag van de beurs uit te roepen tot de triatlondag. De hele dag zijn wij dan druk in de weer om heel wat praatgasten te verwelkomen in de 3athlon.be lounge en hier kunnen jullie dus ook live bijzijn. Bekijk dus zeker het goed gevulde programma wie weet kan je jouw idool wel live ontmoeten! En kom om 19 u. ook gerust langs het hoofdpodium waar het triatlonteam van EFC-ITC Izegem wordt voorgesteld.

11:30 Kenneth Vandendriessche
13:00 Bioracer
14:00 Sofie Goos
15:30 Frederik Van Lierde
16:15 De Jogclub
17:00 Pieter Heemeryck
18:00 3AWARDS
18:30 Marino Vanhoenacker
19:15 Sara Van de Vel

3AWARDS

Vorige week waren jullie alvast druk in de weer met het stemmen voor jullie triatleet/triatlete van het jaar. Meer dan 25000 keer zakten jullie af richting de pagina en op vrijdag om 18:00 weten we dan ook wie uit zowel de stemmen van de lezers als van de vakjury de meeste stemmen achter zijn en haar naam heeft staan. Ook het moment van het jaar en de prestatie van 2019 vallen die avond in de bloemetjes. Naast dit alles hebben we nog iets speciaals in petto maar daarvoor moeten jullie afzakken dus naar Velofollies!

Op schok met À Bloc

Zaterdag en zondag geven wijzelf alvast onze ogen de kost op deze grootse beurs. Meer en meer behoort de triatlon – en duatlonsport tot een belangrijke markt voor de vele bedrijven die in Kortrijk Expo aanwezig zijn en dus zijn wij dan ook razend benieuwd wat voor nieuwigheden op technisch gebied we in 2020 mogen verwachten. Op zondag bundelen we dan ook graag de belangrijkste nieuwtjes samen en stellen we deze graag aan jullie voor live op de 3athlon.be lounge samen met Tom van À Bloc.