Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Januari is #GratisPureLine maand bij Ridley
Foto's Ridley Bikes
Extra

Januari is #GratisPureLine maand bij Ridley

Met Velofollies in het vooruitschiet wil dit ook zeggen dat de Pure Line actieperiode van onze partner Ridley Bikes opnieuw is aangebroken. In deze periode kan je zelf je eigen fiets customizen in je eigen design en dat gratis en voor niets!

Pure Line?

Enkele jaren terug kwam Ridley met het Pure Line gamma uit waarbij de consumenten de krans kregen mee te helpen aan het ontwerp van hun eigen bolide. Ridley werd in 1997 opgericht als frame lakkerij met een focus op kwaliteit en vakmanschap. De visie dat ‘iedereen de kans moet krijgen om met de fiets van zijn dromen te rijden’ vormde de basis voor de dit project. Met het online ‘Customizer’ programma bieden ze jullie dus de kans om je eigen design en twee of drie kleuren te kiezen uit een pallet van 42 opties.

Fan? Doe het nu!

Omdat een Pure Line bike het nodige vakmanschap vraagt om een unieke fiets te creƫren hangt daar uiteraard een prijskaartje aan vast. Maar een maal per jaar kan je gratis en voor niets deze optie kiezen en die periode is nu aangebroken! Denk je er dus aan om een Pure Line Bike te bestellen, twijfel dan niet te lang en doe het gewoon nu. Je spaart zo minstens 250 euro uit om op een uniek exemplaar de weg op te gaan.

Ook 3athlon.be met Pure Line

Voorbije jaren kon je ons ook al zien schitteren op de Pure Line Fenix en Dean bikes van Ridley. Onze man figureerde voorbije periode zelf mee in een unieke promotietour waarvan je later dit jaar meer zal zien op de verschillende communicatiekanalen van Ridley Bikes. In dit artikel kunnen jullie alvast genieten van een kleine voorsmaak.

Bezoek Ridley op Velofollies

Wens je zelf meer info over de Gratis Pure Line, bekijk dan zeker de info op de website van Ridley en registreer je online om je kortingscode te bemachtigen. Maar misschien is nog interessanter om in levende lijve met de medewerkers hierover te praten. Bezoek dan zeker stand 609 op Velofollies.