Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwkomers voelen zich meteen thuis bij BMC Vifit op stage in Lanzarote
Het BMF Vifit pro triatlon team op stage in Lanzarote (foto: BMC Vifit/James Mitchell)
Nieuws

Nieuwkomers voelen zich meteen thuis bij BMC Vifit op stage in Lanzarote

Het Belgisch internationale pro triatlon team van BMC Vifit is momenteel op stage in Sands Beach in Lanzarote. Wij kregen van team managers Bob en Ben De Wolf een unieke inkijk in de stageweek van dit internationale topteam. Een dag voor de stage liepen we overigens nog nieuwkomers Chelsea Sodaro en het jonge talent Max Neumann tegen het lijf in de Optimize Bike en Tri store in Kalmthout en het is duidelijk dat zij erg ambitieus zijn.

Chelsea Sodaro heeft in 2019 definitief de stap gezet van het ITU circuit naar de halve Ironman afstand. Ze wordt algemeen beschouwd als een van de grootste talenten voor de toekomst. In Hawaii kwam ze al met het team mee. “De volgende keer dat ik naar Hawaii ga, zal het niet meer als toeschouwer zijn,” vertelde Chelsea ons. Al neemt ze de tijd en blijft ze in 2020 op de halve afstand focussen.

Hetzelfde geldt ook voor Max Neumann, die overigens blij was om de Belgische regen in te ruilen voor de zon op Lanzarote. “Ik voel me meteen thuis bij dit team,” liet de Australier weten, die in de 70.3 Ironman van Taupo, waar in 2020 het WK gehouden wordt, meteen tweede werd. Ook tijdens de stage werd Max meteen goed opgenomen in de groep.

Geniet even mee van een mooie fotoselectie van topfotograaf James Mitchell van de stage van het BMC Vifit pro triatlon team: