Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be op Velofollies: een impressie
Foto's 3athlon.be / Gert-Jan D'haene
Nieuws

3athlon.be op Velofollies: een impressie

Voor de eerste keer verwelkomden we zelf met onze camera en micro’s in de hand op de fietsbeurs Velofollies. SWS Cycling richtte op stand 208 een gezellige lounge in waar wij de vrijdag mochten postvatten. Heet wat mooie namen kwamen over de vloer wat alleen maar interessante gesprekken opleverde.

Vanaf de deuren van Kortrijk Expo om 10 uur open gingen stonden wij samen met Kim en Kris van SWS trouw op post. De kijklustigen schotelden we een mooi programma voor waarvan later deze week nog enkele interviews online komen. Om 18:00 volgde de apotheose met de 3AWARDS waarvan je de uitslagen vrijdag al op deze website kon bekijken.

De leuke momenten van deze dag hebben we voor jullie dan ook met veel plezier op beeld vastgelgd. Geniet dus zeker mee van onze boeiende dag op Velofollies: