Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Is dit nu aqua-bike?Als het wielrennen meer op triatlon lijkt…
Fun

Is dit nu aqua-bike?Als het wielrennen meer op triatlon lijkt…

Je kan tegenwoordig als wielrenner ook best wat triatlon skills hebben, zeker als het water met bakken uit de hemel valt. Dat bewijst deze wielrenner in een hilarisch filmpje, waarin hij toch maar mooi recht blijft, al houdt hij het niet droog ­čÖé Als wielrennen meer op triatlon lijkt, hoe noem je dat dan? Er is sinds enkele jaren zelfs een officiele term voor: aqua-bike. Al doe je dan officieel eerst zwemmen en dan fietsen. Die discipline staat overigens op het programma bij het WK Multisport in Almere in september 2020…

https://www.facebook.com/danslamusette/videos/2453705861417852/