Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Levende legende Rob Barel in hilarisch NK indoor triatlon op 50 vierkante meter
Fun

Levende legende Rob Barel in hilarisch NK indoor triatlon op 50 vierkante meter

Levende triatlonlegende Rob Barel, winnaar van heel wat Europese en wereldtitels, heeft al redelijk wat kampioenschappen meegemaakt, maar het NK indoor triatlon van vrijdag moet toch zijn meest bijzondere titelstrijd ooit geweest zijn. Met de storm van aankomende zondag op komst, kunnen triatleten best wel wat extra motivatie gebruiken om binnen door te trainen. Dat dat helemaal geen probleem hoeft te zijn, bewijzen onder andere Lars Vreugdenhil, Tom Oosterdijk en Rob Barel. Zij legden namelijk indoor een sprint triathlon af en dat ook nog eens in een zeer kleine ruimte van circa 50 vierkante meter.

Er wordt gezwommen in de SWIMM, vervolgens gefietst op een TrueBike en uiteindelijk gelopen op een loopband. De beelden – en uitslag – zie je hier!

Deze hilarische video is van de hand van onze collega’s van 3athlon.nl en het zet ons meteen aan het denken. Wie wil er graag de handschoen opnemen en gaan voor het BK indoor triatlon op 50 vierkante meter? En dan zijn we benieuwd of de Belgische kampioen meteen het Nederlandse record kan verbeteren 😀