Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Jogclub op bezoek, deze keer als gast.
Nieuws

De Jogclub op bezoek, deze keer als gast.

De mannen van ‘De Jogclub’ zijn ondertussen al 29 podcasts ver. Wij draaiden graag de rollen even om en schotelden Seppe Odeyn en Robrecht Paesen onze 3athlon.be micro voor. Benieuwd naar wat de mannen uit Herent te vertellen hebben? Bekijk dan zeker het interview dat werd opgenomen tijdens Velofollies.

Nieuwe vrienden

Robrecht Paesen is een van de bezielers van ‘De Jogclub’. Dat de podcast er zou komen hing al langer in de lucht maar het duurde toch even voor de eerste opnames een feit waren: “Er zijn toch wel wat fases gepasseerd voor de podcast effectief online kwam. We hebben twee jaar het plan gehad een podcast op te richten tot we besloten een installatie aan te kopen. Wanneer het materiaal er was heeft het nog 6 maand blijven liggen tot dat Pieter (Heemeryck) te gast was bij de podcast van Zwift. Hij gaf aan het best wel plezant te vinden en dat was voor mij de aanzet om de dag nadien meteen onze eerst aflevering op te nemen.”

“Intussen hebben toch al heel wat mooi namen de revue gepasseerd. Het verwonderd mij enerzijds dat ze graag toestemmen om aan een aflevering mee te werken maar wat ik nog belangrijker vind is dat ze ons nadien bedanken voor het leuke moment. Het feit dat ze zich ook amuseren is top en geeft me steeds het gevoel dat ik er een nieuwe vriend bij heb.”

Kim Clijsters, wees welkom

Seppe Odeyn was niet zeker of hij zijn bezoek op onze sofa als ‘podcaster’ nu moest zien als degradatie t.o.v. topatleet maar liet het niet aan zijn hart komen: “Ik word uiteraard nog steeds gezien als atleet en wil dat blijven aantonen met resultaten. Maar als mensen mij aanspreken over mijn prestaties of trainingen volgt daar als snel nog een opmerking over onze podcast bij wat uiteraard positief is. Wie ik komende afleveringen graag eens als gast zou zien passeren op onze podcast? Marino Vanhoenacker zou ik graag nog eens eren en ook Kim Clijsters zou ik graag aan onze mooie lijst willen toevoegen.”

Haas voor Frederik Van Lierde

Natuurlijk zijn er in 2020 ook opnieuw sportieve ambities bij de 8-voudige winnaar van De Hel: “Het zal opnieuw een typisch ‘Odeyn seizoen’ worden met een combi van duatlon en triatlon. Het EK en WK duatlon, een Ironman of drie en uiteraard de jacht op een nieuwe zege in Kasterlee. Graag wil ik ook mijn rol als haas voor de eerste marathon van Frederik Van Lierde niet uit weg gaan tijdens de wedstrijd Nice-Cannes. Belofte maakt schuld…”