Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BTTLNS en andere wetsuit merken op 15 testdagen in Nederland en Belgie
Extra

BTTLNS en andere wetsuit merken op 15 testdagen in Nederland en Belgie

Iedere wetsuit heeft zijn specifieke kwaliteiten en bij elke triatleet past wel een specifieke wetsuit, dat kon je vrijdagmiddag al lezen op 3athlon.be. In dit tussenseizoen biedt Triathlon24 je de ideale gelegenheid om de juiste wetsuit voor jouw specifieke noden te vinden. Zij organiseren vanaf begin maart hun wetsuit testdagen met verschillende grote merken waaronder het nog jonge merk BTTLNS, maar ook Zone3, Orca, 2XU, Sailfish en Aquaman. Naast 12 testdagen in Nederland, zijn er ook drie testdagen in Belgie, in Leuven, Antwerpen en Lommel.

Triathlon24 staat sinds twee jaar bekend om het relatief nieuwe merk wetsuits BTTLNS, maar op de testdagen nodigen ze meerdere bekende merken uit zodat je merk-onafhankelijk kan uitvissen welke wetsuit het beste past bij jouw specifieke eisen. Een juiste pasvorm, flexibiliteit en drijfvermogen zijn essentieel om optimaal gebruik te maken van een wetsuit. Op de testdagen krijg je naast ruimte en tijd, ook deskundig advies van zwemmers om op deze manier de perfecte wetsuit te kiezen.

Gratis aanmelden en 15% korting

Deelname aan de wetsuit testdagen is volledig gratis en vrijblijvend! Je moet je wel vooraf even aanmelden via info@triathlon24.be met als onderwerp “Wetsuit Testdag”. Vermeld jouw naam en welke testdag je aanwezig wenst te zijn. Je ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving en een week voor aanvang een mail met extra informatie van de desbetreffende wetsuit testdag. Mocht je na afloop van een testdag je eigen wetsuit willen aankopen, dan ontvang je 15% korting op de adviesprijs.

Locaties wetsuit testdagen 2020

Met het triathlonseizoen 2020 in aantocht heeft het team van Triathlon24 weer de nodige voorbereidingen getroffen. Er zijn weer een aantal locaties toegevoegd in Lommel, Leuven, Eindhoven (NL), Kampen (NL), Nijmegen (NL) en Dordrecht (NL). Met deze nieuwe locaties vergroot Triathlon24 haar bereikbaarheid in Nederland en België en komen ze bij veel triathleten in de buurt. Dit jaar beginnen ze nog vroeger met de testdagen zodat in de maanden maart en april meer dan genoeg getest kan worden.

“Omdat wij uit ervaring weten dat de maanden maart en april meestal te koud zijn om comfortabel in openwater te testen hebben wij een aantal aantrekkelijke indoor locaties weten te bemachtigen, om testen in deze maanden toch mogelijk te maken. Bij het kiezen van onze indoor locaties hebben we gelet op een voldoende aantal banen om vlot te kunnen testen, alsook een redelijke watertemperatuur en comfortabele omkleedruimte,” laat Mike van Triathlon24 weten.

“Op onze testdagen zijn specialisten van de verschillende merken aanwezig. Zij kennen hun materiaal als geen ander en staan u met raad en daad bij om de voor u perfecte wetsuit uit te kiezen,” aldus nog Mike.

Mogelijk kom je de 3athlon.be crew wel tegen op 1 van de wetsuit testdagen want wij gaan dit seizoen de BTTLNS wetsuits uitgebreid testen.