Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
To calendar or not to calendar
Wim De Doncker en Kristel Laureyssen in de 3athlon.be kalender van 2007 (foto: 3athlon.be/Jim De Sitter)
Transition Area

To calendar or not to calendar

Naar aanleiding van onze throwback-thursday van de voorbije week, waarin we dromerig terugdachten aan de afgetrainde lijven die de meest esthetisch verantwoorde kalender van 2007 sierden, hebben we op onze Instagram pagina de meest voor de hand liggende poll gelanceerd. Is er een draagvlak om voor 2021 opnieuw een triatleet-naaktkalender te maken?

De uitkomst is duidelijk, de haalbaarheid valt nog te bekijken.

Men een overgrote meerderheid voorstander van een dergelijk initiatief zullen we dit zeker meenemen en bekijken op een volgende redactievergadering. De uitkomst en werklast zullen we nog moeten onderzoeken, maar we houden jullie zeker op de hoogte!