Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen World Cup triatlon in Mooloolaba voor Hanne De Vet na stevige valpartij
Nieuws

Geen World Cup triatlon in Mooloolaba voor Hanne De Vet na stevige valpartij

Triatlete Hanne De Vet moet een streep trekken door haar seizoensopener, niet vanwege het corona-virus, maar door een stevige valpartij op training voor de World Cup triatlon van Mooloolaba. Ze kan zaterdag helaas niet deelnemen in Australie. Bij de valpartij kwam de triatlete van het #AthletesForHope team van Marc Herremans op haar hoofd terecht. Ze verloor een paar minuten het bewustzijn, maar gelukkig is alles in orde.

Hersenschudding

“Helaas zal ik er zaterdag niet bij zijn aan de startlijn van de World Cup in Mooloolaba,” vertelt Hanne. “Ik kwam met de fiets op training ten val en heb mijn hoofd stevig gestoten. Ik was een paar minuten buiten bewustzijn en werd wakker in de ambulance met een enorme hoofdpijn. Maar ze hebben alles nagekeken en gelukkig is er niets aan de hand, buiten een stevige hersenschudding. Ik hoop snel weer beter te zijn,” aldus Hanne.

Enige Belgische

Hanne was de enige Belgische vrouw die op de startlijst staat van de Australische wereldbekermanche. Bij de mannen komen zaterdagmiddag om 15 u. plaatselijke tijd geen Belgen aan de start. De vrouwen starten om 13 u. plaatselijke tijd.