Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Corona: Sportevents schorst alle inschrijvingen voor events tot en met 30 juni
Multisports

Corona: Sportevents schorst alle inschrijvingen voor events tot en met 30 juni

Sportevents heeft besloten om de inschrijvingen voor ALLE events tot en met 30 juni op te schorten wegens de uitbraak van het covid-19 virus en de noodzakelijke draconisch maatregelen die nu in gans Europa gelden. “Wanneer het virus is uitgeraasd, gaat het sociale en economische leven terug langzaam op gang komen in omgekeerde volgorde van de “lockdown”. En helaas betekent dit voor ons en jullie dat (sport)evenementen, concerten, beurzen etc als laatste terug gaan worden toegestaan,” zegt Wim De Doncker

Bilzen, La Roche en Kanne

Deze beslissing heeft mogelijk een impact op de triatlons van Bilzen (111, gepland op 24 mei), La Roche (Trinatura, gepland op 31 mei) en Kanne (Cave, gepland op 28 juni). “Momenteel zijn enkel onze events tot en met 12 april officieel geannuleerd. De events tussen 13 april en 30 juni zetten we nu op “pauze” zodat niemand meer kan inschrijven. Omdat we ergens toch nog in mirakels geloven, willen we vandaag – net als de regering – nog geen definitieve beslissingen nemen om deze betrokken events van onze kalender te schrappen,” legt Wim uit.

Van zodra hier beslissing(en) vallen, of deze nu positief zijn of negatief, contacteren we de ingeschreven deelnemers onmiddellijk met de boodschap of het event doorgaat of geannuleerd is.

“Een verder besluit over compensatie, eventuele overzettingen, tegoed bonnen of verschuivingen naar een latere datum , gaan we pas nog later kunnen maken als alles is opgeklaard en gemeenten en alle betrokkenen opnieuw heldere besluiten kunnen nemen hieromtrent.”

“Blijf vandaag werken aan je conditie, blijf bewegen, let op je gezondheid, slaap voldoende, creëer nieuwe ideeën en blijf positief. Zorg voor elkaar, zorg voor jezelf en wees solidair,” aldus Wim.

Alle verdere informatie vind je op de website van Sportevents.