Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel op Sporza: “Ik probeer in vorm te blijven…”
Marten Van Riel in 2019 bij de Wereld Militaire Spelen in het nadien door Corona geteisterde Wuhan (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Nieuws

Marten Van Riel op Sporza: “Ik probeer in vorm te blijven…”

De Belgische toptriatleten Marten Van Riel en Jelle Geens zijn er donderdag in geslaagd om op de valreep nog een vlucht te halen naar Amerika om in Florida aan te sluiten bij de trainingsgroep van Joe Filliol. Marten had eerder in de week bezoek gehad van Sporza over zijn olympische ambities en zo kreeg het weinige sportnieuws van zondagavond toch een stevige triatlon-impuls. Marten zelf reageerde daarnet vanuit Florida. “Alle wedstrijden zijn afgelast tot begin mei, maar ik probeer in vorm te blijven…”

Naar Florida op stage

Vlak voordat Trump de maatregel afkondigde dat er geen Europeanen meer naar de USA konden vliegen, slaagden Jelle en Marten er in om alsnog een vlucht te nemen naar Florida waar ze samen met hun trainingsgroep van succestrainer Joel Filliol de volgende wedstrijden zouden voorbereiden.

“Voordat ik een paar dagen geleden naar Florida op stage (en normaal ook voor races) vertrok kwam Sporza langs om vooruit te blikken op het komende seizoen en vooral de Olympische Spelen,” vertelt Marten op social media. Je kan de reportage bekijken op de website van Sporza.

“Doe mijn best om fysiek in orde te blijven”

“Ondertussen hebben wij het nieuws gehad dat er ten minste tot begin mei geen ITU races zullen plaatsvinden. Momenteel is dit natuurlijk van ondergeschikt belang, maar ik doe mijn best om mijzelf fysiek in orde te houden en hopelijk komt er een prachtige sportzomer aan! Er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Stay safe, stay healthy everyone,” aldus Marten.

Voordat ik een paar dagen geleden naar Florida op stage (en normaal ook voor races) vertrok kwam Sporza langs om vooruit…

Geplaatst door Marten Van Riel op Zondag 15 maart 2020