Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sport in tijde van Corona
Extra

Sport in tijde van Corona

Met zwembaden gesloten wrijven we in onze beiden handen dat we toch nog buiten mogen gaan sporten, zei het in (zeer) beperkt gezelschap. Voorlopig worden we nog gespaard door de Belgische weergoden, maar ook dit zou gedurende de loop van de quarantaine kunnen veranderen.

In deze post zullen we een oplijsting maken van personal trainers en andere instanties die digitaal (en gratis) hun diensten aanbieden. Hopelijk vinden jullie zo toch wat inspiratie om aan die zwemtechniek, corestability of algemene conditie te blijven werken.

Sportoase TV

Sportoase nam, als ontmoetingsplaats voor duizenden mensen per dag, vorige week haar verantwoordelijkheid op om de verspreiding van het Corona- virus tegen te gaan door al haar vestigingen te sluiten en doet dat nu opnieuw door de weerstand en conditie van alle Belgen te ondersteunen. Ook al zijn ze fysiek gesloten, hun hart, hun drive en de goesting om iedereen gezond te houden niet! Ze bieden daarom ‘Sportoase TV’ aan, dit is een online-pakket aan verschillende gezondheidstips en work-outs.

ProPerformance

Paramedische praktijk ProPerformance richt zijn bezorgdheid vooral op het acute gebrek aan zwembaden. Op hun Facebook pagina deze ze op regelmatige basis filmpjes met droogtraining oefeningen, specifiek gericht naar zwemmers en triatleten.

EnCORE coaching

EnCORE coaching, een personal trainingscentrum te Lokeren plaatst dagelijks, rond de klok van 14, circuit training filmpjes, clinics, etc. online. Dit alles gebeurt in de gesloten groep Stay home, Stay safe, Stay FIT, maar toegang is gratis en eenvoudig via een Messenger berichtje.

Deze middag komt om 14U00 onze een HOME WORKOUT online. 💪 Ben jij al lid van onze besloten Facebookgroep? ➡️ Stuur ons anders een bericht 📩. Alle video's en info is volledig GRATIS. 🔸️ INHOUD 🔸️

Geplaatst door EnCORE coaching op Woensdag 18 maart 2020

3Kant Triatlon Team

Ook 3Kant plaatst filmpjes op hun Instagram, specifiek om het gebrek aan zwembaden op te vullen!

Triatlon Vlaanderen

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en duatlon federatie, breidt voor de triatleten en duatleten zijn digitaal leerplatform verder uit met tientallen trainingen. Triatlon Vlaanderen gaf eerder deze week al een aantal richtlijnen en tips in verband met training, met de duidelijke boodschap om te blijven sporten, maar dat wel individueel te doen. Op hun Triathlon Academy leerplatform vind je op dit moment bijna 30 lessen onder de noemer ‘Trainen in tijden van Corona’.

Als jullie nog weet krijgen van initiatieven, aarzel niet om ons te contacteren, dan delen wij ze via deze post met onze hele community!