Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vanaf zondag op Instagram #WelkomInMijnKot met Sara Van de Vel
Opvallend

Vanaf zondag op Instagram #WelkomInMijnKot met Sara Van de Vel

Vanaf zondag 5 april brengen we #WelkomInMijnKot waarbij verschillende triatleten en duatleten de Instagram account van 3athlon.be overnemen. Het zijn bizarre tijden, maar dat is niet nieuws. Momenteel kunnen we de meest ‘gekke’ quarantaine filmpjes en tradities volop volgen op de verschillende sociale media en maar goed ook. Uiteraard blijven we met z’n allen nog steeds in ons kot maar op onze Instagram story krijgen jullie vanaf morgen ook een inkijk over hoe onze toppers hun dag spenderen deze periode.

Sara Van De Vel bijt te spits af

Ons geheime paswoord van het 3athlon.be Instagram account vertrouwen wij vanaf zondag toe aan een opvallend figuur binnen onze community. Vanaf ’s morgens tot ’s avonds brengen zij ons constant op de hoogte over hoe hij of zij hun dag spendeert. Starten doen we met Belgisch kampioene halve triathlon en kersvers topwielrenster Sara Van De Vel. Sara komt op tijd en stond met een grappige anekdote boven water en was voor ons dan ook de geknipte persoon om de spits af te bijten.

#WelkomInMijnKot misschien ook iets voor jou?

Uiteraard houdt dit verhaal niet op bij Sara. Komende periode laten we nog enkele kleppers hun vrije gang gaan op ons account. Volg het zeker op want misschien passeren er wel enkele handige tips en tricks die jullie ook kunnen gebruiken. Indien je zelf denkt van: dit lijkt wel iets voor mij! Tag dan zeker 3athlon.be in een van jouw volgende posts en gebruik de hashtag #WelkomInMijnKot en misschien wordt onze story ook van jou voor één dag lang!