Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel daagt je uit voor virtuele Ronde van Vlaanderen
Extra

Marten Van Riel daagt je uit voor virtuele Ronde van Vlaanderen

Zin om samen met olympisch toptriatleet Marten Van Riel dan toch de Ronde Van Vlaanderen te fietsen? Dat kan zondagochtend 5 april, maar dan wel op virtuele wijze. De Belgian Hammer daagt je uit om het op Zwift tegen hem op te nemen, of gewoon gezellig samen met hem te fietsen, vanuit je eigen kot…

Marten Van Riel sport vanuit zijn kot en daagt jullie uit om deel te nemen aan een virtuele race ‘We Zwift Flanders’ zondag om 9.15h. Ook wierlerprofs Jolien D’Hoore en Laurens De Vreese strijden mee op de virtuele wegen van Vlaanderens mooiste. Wil je je eens meten met hem? Neem dan deel aan de We Zwift Flanders race en schrijf je in voor 1 van de 4 afstanden. Je kan kiezen uit 47, 72, 107 en 128 km.

Marten Van Riel daagt jullie uit!Ook met dit goede weer kunnen we het niet genoeg herhalen: #blijfinuwkot en houd je…

Geplaatst door Triatlon Vlaanderen – 3Vl op Zaterdag 4 april 2020