Triatlete Mirinda Carfrae gesaboteerd door Tim O’Donnell in Ironman VR race
Fun

De Australische triatlete Mirinda Carfrae was goed op weg om minstens het podium te halen en misschien zelfs de allereerste Ironman VR Pro Challenge te winnen, tot haar echtgenoot Tim O’Donnell over de stroomkabel struikelde en haar uit de wedstrijd kegelde. De Ironman VR Pro Challenge was een virtuele wedstrijd waarbij je gedurende het weekend in drie aparte sessies 5 km mocht lopen, 90 km fietsen en 21 km lopen, op het virtuele parcours van de 70.3 Ironman Boulder…

O’Donnell is zelf ook een toptriatleet die aan een van de volgende Ironman VR Pro Challenges zeker zal deelnemen. Hij wou zijn vrouw wat extra motiveren door wat van haar in het verleden behaalde prijzen naar de woonkamer te halen, maar toen hij achter haar powertrainer passeerde, ging het fout. TO struikelde over de stroomkabel en daardoor viel Rinny natuurlijk uit de wedstrijd weg. Ze fietste op dat moment in tweede positie. “What an idiot,” lachte Carfrae, waarna O’Donell lachend in beeld poseerde met een “My Bad” bordje. “Als hij zijn pro challenge rijdt, zal ik hem niet saboteren,” zei Carfrae, die ook toegaf dat ze toch wat ontgoocheld was.

De race werd gewonnen door de Amerikaanse triatlete Jocelyn McCauley die het haalde van de Canadese dames Angela Naeth en Jeanni Seymour. Bij de mannen won Patrick Lange de wedstrijd.

Lees het volledige artikel op de website van The Guardian.